SnoMaster

Frigidere și congelatoare SnoMaster – Seria Classic, Expedition, Traveller, Leisure și Low Profile

Frigiderele/congelatoarele SnoMaster – sunt construite pentru longevitate și protecție pe viață împotriva coroziunii. Toate încuietorile, balamalele și mânerele sunt fabricate din oțel inoxidabil. Închiderile capacului cu balamale pot fi asigurate dacă este necesar cu un lacăt (nu este inclus).

Toate fitingurile folosesc, de asemenea, șuruburi din oțel inoxidabil și pot fi înlocuite cu ușurință în cazul puțin probabil de deteriorare. Chiar și balamalele capacului cu rabat sunt reglabile pentru întreținere și îngrijire. Carcasa exterioară de tip fagure din oțel inoxidabil oferă răcitoarelor SnoMaster nu numai un aspect de înaltă calitate, dar le face și ușor de curățat și îi oferă o mai mare stabilitate. Suprafața este mult mai rezistentă la zgârieturi decât suprafețele din plastic sau din aluminiu sau oțel. Spre deosebire de plastic, care devine casant odată cu vârsta și utilizarea. Feroneria din oțel inoxidabil este folosită pentru o viață de durabilitate și fiabilitate.

Seria Classic și Expedition

Frigidere și congelatoare din seria Classic și Expedition – sunt modelele de top de la frigidere SnoMaster. Carcasa exterioară, interiorul și toate accesoriile sunt în mare parte realizate din oțel inoxidabil și aluminiu rezistent la rugină și rezistent la uzură, pentru o durată lungă de viață. Compresorul puternic de 66 de wați asigură cea mai bună performanță de răcire. Cutiile frigorifice pot fi operate cu curent continuu de 12 și 24 volți, precum și cu curent alternativ de la 100 până la 240 volți. Frigiderele complet echipate vin cu o telecomandă radio solară, coșuri cu inserții metalice, capac de protecție, deschidere a capacului coroanei și monitor pentru baterie fără costuri suplimentare.
Pentru a proteja mărfurile congelate în special de dezgheț, toate frigiderele/congelatoarele cu două compartimente sunt echipate cu două capace rabatabile.

Afișez 1 - 12 din 15 rezultate

  • 1
  • 2