SnoMaster Seria Traveller

Frigidere și congelatoare SnoMaster Seria Traveller

SnoMaster seria Traveller a fost proiectat pentru condițiile dificile din Africa iar frigiderele sunt foarte respectate în rândul clienților, datorită durabilității și performanței lor de calitate. În calitate de călători pasionați înșiși, proprietarii Shane și Warren Bennett, cunosc exact cerințele și așteptările produselor și vor pune întotdeauna serviciul pentru clienți pe primul loc.

Seria Traveller

Frigiderele și congelatoarele din seria Traveller oferă o alternativă atractivă pentru utilizatorii cu spațiu limitat. Cu o grosime redusă a izolației, rezultatul sunt dimensiuni mai mici sau volum mai util.
Ca și în cazul modelelor de top, carcasa exterioară este din oțel inoxidabil, interiorul din aluminiu și plastic. Toate fitingurile sunt fabricate din oțel inoxidabil sau aluminiu rezistent la rugină și rezistent la uzură pentru o durată lungă de viață. Domeniul de livrare, tehnologia și compresorul corespund modelelor din seria Classic și Expedition.

De ce SnoMaster

Atunci când se dezvoltă frigiderele și congelatoarele în laboratoarele SnoMaster, beneficiul clienților este pe primul loc și nu se fac compromisuri care să conducă la limitări în ceea ce privește caracterul practic. Frigiderele sunt dezvoltate în mod regulat și îmbunătățite în detaliu. Pentru a garanta cea mai bună performanță de răcire, SnoMaster a dezvoltat propriul compresor pentru răcitoare și congelatoare transportabile, care funcționează în continuare fiabil chiar și în mediul dur al unui vehicul de teren și la temperaturi extreme, cum ar fi cele găsite în deșerturi. Compresorul este proiectat să reziste la praf și murdărie, la vibrații și șocuri violente, precum și la înclinări puternice.

Afișez toate cele 2 rezultate