James Baroud Space

Corturi de plafon James Baroud din seria Space

James Baroud Space combină avantajele celorlalte două serii de corturi. Cei care își schimbă hainele în cort vor aprecia înălțimea generoasă din interior, iar oamenii înalți se vor bucura de zona pentru picioare de 50 cm înălțime. Prin ferestrele și ușile mari te poți bucura de împrejurimi în timp ce stai așezat cu o priveliște neobstrucționată. Cortul din seria Space are o capacitate de cca. 2 adulți și 1 copil.
Lungimea interioară este de 198 cm, lățimea interioară de 140 cm. Cortul măsoară 43 cm în față și un generos 145 cm în spate. Greutatea este de aprox. 54 kg iar cortul închis are o înălțime de 33,5 cm. Deschiderea și închiderea are loc ca și la corturile cu carcasă dură care se deschide în paralel.

Despre James Baroud

Corturile cu acoperiș dur sunt apreciate în întreaga lume de generații de călători și backpackers, nu doar pentru nivelul lor de înaltă calitate. Este, de asemenea, un partener confortabil, rezistent la condiții climatice extreme, ultra-ușor de utilizat și fabrică în Europa cu materiale 100% europene.

  • Viziune panoramică la 360°. O premieră mondială, astăzi copiată în mare măsură de concurență.
  • Grosimea si densitatea saltelelor ce îți oferă un confort ca acasă.
  • Deschidere automată asistată. Datorită acestui sistem, corturile noastre rigide se deschid în câteva secunde și se închid la fel de repede.
  • Cea mai tehnică și mai calitativă țesătură de pe piață. Impermeabil, respirabil, blackout, cu dublă izolare, fonic și termic.
  • Ventilator solar care neutralizează complet fenomenul de condens.
  • Rezistență excepțională la vânt datorită blocării brațelor sale de mecanism.
  • 5 ani garanție.

Afișez toate cele 4 rezultate