SnoMaster Seria Low Profile

Frigidere și congelatoare SnoMaster Seria Low Profile

Cutiile frigorifice SnoMaster Seria Low Profile au fost special dezvoltate pentru a fi utilizate sub capacele compartimentului de încărcare ale vehiculelor pick-up și sunt optimizate pentru temperaturile ridicate care apar adesea acolo.

Frigiderele SnoMaster sunt construite pentru longevitate și protecție pe viață împotriva coroziunii. Toate încuietorile, balamalele și mânerele sunt fabricate din oțel inoxidabil. Închiderile capacului cu balamale pot fi asigurate dacă este necesar cu un lacăt (nu este inclus). Toate fitingurile folosesc, de asemenea, șuruburi din oțel inoxidabil și pot fi înlocuite cu ușurință în cazul puțin probabil de deteriorare. Chiar și balamalele capacului cu rabat sunt reglabile pentru întreținere și îngrijire. Carcasa exterioară de tip fagure din oțel inoxidabil oferă răcitoarelor SnoMaster nu numai un aspect de înaltă calitate, dar le face și ușor de curățat și îi oferă o mai mare stabilitate.

De ce SnoMaster

Atunci când se dezvoltă frigiderele și congelatoarele în laboratoarele SnoMaster, beneficiul clienților este pe primul loc și nu se fac compromisuri care să conducă la limitări în ceea ce privește caracterul practic. Frigiderele sunt dezvoltate în mod regulat și îmbunătățite în detaliu. Pentru a garanta cea mai bună performanță de răcire, SnoMaster a dezvoltat propriul compresor pentru răcitoare și congelatoare transportabile, care funcționează în continuare fiabil chiar și în mediul dur al unui vehicul de teren și la temperaturi extreme, cum ar fi cele găsite în deșerturi. Compresorul este proiectat să reziste la praf și murdărie, la vibrații și șocuri violente, precum și la înclinări puternice.

Afișez toate cele 3 rezultate