James Baroud Extreme

Corturi de plafon James Baroud din seria Extreme

La fel de rapid ca și Discovery în ceea ce privește deschiderea și închiderea, cortul de pe acoperiș James Baroud Extreme se remarcă prin suportul de bagaje care poate rezista la o sarcină de 25 kg. Perfect pentru a transporta o anvelopă de rezervă sau pereții unei copertine.

Cortul se deschide în mai puțin de 1 minut, prin doi cilindri hidraulici, montați pe rulmenți, acționând bratele articulate, care sunt protejate de un capac de pânză. Poate fi închis de o singură persoană și în mai puțin de 1 minut. O bandă elastică încorporată în jurul pânzei asigură includerea acesteia în interiorul cortului în timpul închiderii.

Are 2 uși de intrare și ferestre în jurul cortului care măresc fluxul de aer și oferă o vedere de 180º. În condiții extreme, ventilația poate fi asistată și de sistemul de ventilație alimentat cu energie solară. Este disponibil în mărimea M cu 140x200cm și XL cu 160x224cm.

Despre James Baroud

Corturile cu acoperiș dur sunt apreciate în întreaga lume de generații de călători și backpackers, nu doar pentru nivelul lor de înaltă calitate. Este, de asemenea, un partener confortabil, rezistent la condiții climatice extreme, ultra-ușor de utilizat și fabrică în Europa cu materiale 100% europene.

  • Viziune panoramică la 360°. O premieră mondială, astăzi copiată în mare măsură de concurență.
  • Grosimea si densitatea saltelelor ce îți oferă un confort ca acasă.
  • Deschidere automată asistată. Datorită acestui sistem, corturile noastre rigide se deschid în câteva secunde și se închid la fel de repede.
  • Cea mai tehnică și mai calitativă țesătură de pe piață. Impermeabil, respirabil, blackout, cu dublă izolare, fonic și termic.
  • Ventilator solar care neutralizează complet fenomenul de condens.
  • Rezistență excepțională la vânt datorită blocării brațelor sale de mecanism.
  • 5 ani garanție.

Afișez toate cele 4 rezultate