SnoMaster Seria Leisure

Frigidere și congelatoare SnoMaster Seria Leisure

SnoMaster este proiectat pentru condițiile dificile din Africa iar frigiderele sunt foarte respectate în rândul clienților, datorită durabilității și performanței lor de calitate. În calitate de călători pasionați înșiși, proprietarii Shane și Warren Bennett, cunosc exact cerințele și așteptările produselor și vor pune întotdeauna serviciul pentru clienți pe primul loc.

Seria Leisure

De ce frigidere și congelatoare SnoMaster Seria Leisure? Pentru că sunt compacte și, datorită compresorului, sunt potrivite pentru utilizarea în cabina vehiculului sau în portbagaj. Sunt ideale pentru utilizarea zilnică, vacanțe scurte, pentru camping, picnicuri, grătare sau pentru cumpărături. Carcasa din plastic le face mai ușoare și mai ușor de transportat. Datorită grosimii reduse a izolației, raportul dintre dimensiunile exterioare și conținutul utilizabil este mai bun în comparație cu cutiile frigorifice din celelalte serii.
Modelele de 12 și 18 litri sunt atât de compacte încât pot fi depozitate cu ușurință în cabina vehiculului.

De ce SnoMaster

Atunci când se dezvoltă cutiile frigorifice, beneficiul clienților este pe primul loc și nu se fac compromisuri care să conducă la limitări în ceea ce privește caracterul practic. Frigiderele sunt dezvoltate în mod regulat și îmbunătățite în detaliu.
Pentru a garanta cea mai bună performanță de răcire, SnoMaster a dezvoltat propriul compresor pentru răcitoare și congelatoare transportabile, care funcționează în continuare fiabil chiar și în mediul dur al unui vehicul de teren și la temperaturi extreme, cum ar fi cele găsite în deșerturi. Compresorul este proiectat să reziste la praf și murdărie, la vibrații și șocuri violente, precum și la înclinări puternice.

Afișez toate cele 2 rezultate