James Baroud Evasion

Corturi de plafon James Baroud din seria Evasion

Dintre toate corturile cu deschidere orizontală de pe piață, cortul pe acoperiș James Baroud Evasion are cel mai mare volum interior. Datorită spațiului său interior mai mare, Evasion oferă un spațiu confortabil pentru adulți să stea în poziție verticală la fiecare capăt al cortului. Cu ferestrele sale panoramice de 360º, aerul circulă liber prin cort în zonele cu climă mai caldă.

Cortul se deschide în mai puțin de 1 minut, prin patru cilindri hidraulici, montați pe rulmenți, actionând brațele articulate, care sunt protejate de un capac de pânză. Cortul poate fi închis de o singură persoană și în același timp. O bandă elastică încorporată în jurul pânzei asigură includerea acesteia în interiorul cortului în timpul închiderii.

În condiții extreme, ventilația poate fi asistată și de sistemul de ventilație alimentat cu energie solară. Accesul la cort se obține cu ușurință prin utilizarea scării telescopice care vine standard cu toate corturile James Baroud pe acoperiș și care se poate atașa de ambele părți ale cortului.

Despre James Baroud

Corturile cu acoperiș dur sunt apreciate în întreaga lume de generații de călători și backpackers, nu doar pentru nivelul lor de înaltă calitate. Este, de asemenea, un partener confortabil, rezistent la condiții climatice extreme, ultra-ușor de utilizat și fabrică în Europa cu materiale 100% europene.

  • Viziune panoramică la 360°. O premieră mondială, astăzi copiată în mare măsură de concurență.
  • Grosimea si densitatea saltelelor ce îți oferă un confort ca acasă.
  • Deschidere automată asistată. Datorită acestui sistem, corturile noastre rigide se deschid în câteva secunde și se închid la fel de repede.
  • Cea mai tehnică și mai calitativă țesătură de pe piață. Impermeabil, respirabil, blackout, cu dublă izolare, fonic și termic.
  • Ventilator solar care neutralizează complet fenomenul de condens.
  • Rezistență excepțională la vânt datorită blocării brațelor sale de mecanism.
  • 5 ani garanție.

Afișez toate cele 4 rezultate