James Baroud Grand Raid

Corturi de plafon James Baroud din seria Grand Raid

James Baroud Grand Raid este construit pe același concept ca și Evasion, cu deschidere pe orizontală și vedere panoramică de 360º, cortul de acoperiș James Baroud Grand Raid se diferențiază prin suportul pentru bagaje care poate transporta cu ușurință o încărcătură de 25 kg. Cel mai spațios cort din gamă în versiunea XL, James Baroud Grand Raid dispune de viteză de instalare, confort optim, vedere panoramică completă la 360º, sistem de ventilație cu energie solară pentru climat extrem, o tavă de depozitare cu puncte de fixare deasupra și suficient spațiu în interior pentru a dormi chiar și trei adulți.
Cortul se deschide în mai puțin de 1 minut, prin patru cilindri hidraulici, montați pe rulmenți, actionând brațele articulate, care sunt protejate de un capac de pânză. Cortul poate fi închis de o singură persoană și în același timp. O bandă elastică încorporată în jurul pânzei asigură includerea acesteia în interiorul cortului în timpul închiderii. Accesul la cort se obține cu ușurință prin utilizarea scării telescopice care vine standard cu toate corturile de pe acoperiș James Baroud.

Despre James Baroud

Corturile cu acoperiș dur sunt apreciate în întreaga lume de generații de călători și backpackers, nu doar pentru nivelul lor de înaltă calitate. Este, de asemenea, un partener confortabil, rezistent la condiții climatice extreme, ultra-ușor de utilizat și fabrică în Europa cu materiale 100% europene.

  • Viziune panoramică la 360°. O premieră mondială, astăzi copiată în mare măsură de concurență.
  • Grosimea si densitatea saltelelor ce îți oferă un confort ca acasă.
  • Deschidere automată asistată. Datorită acestui sistem, corturile noastre rigide se deschid în câteva secunde și se închid la fel de repede.
  • Cea mai tehnică și mai calitativă țesătură de pe piață. Impermeabil, respirabil, blackout, cu dublă izolare, fonic și termic.
  • Ventilator solar care neutralizează complet fenomenul de condens.
  • Rezistență excepțională la vânt datorită blocării brațelor sale de mecanism.
  • 5 ani garanție.

Afișez toate cele 6 rezultate