Corturi de plafon James Baroud

Corturi auto de plafon James Baroud

Nemulțumit de modelele disponibile pe piață, James Baroud a început să-și dezvolte propria carcasă dură și corturi pliabile în urmă cu mai bine de 20 de ani și de atunci a căutat soluții inovatoare și practice. Utilizarea regulată a acestora pe acoperiș în excursii și raliuri off-road de către proprietarii companiei are ca rezultat dezvoltarea și optimizarea continuă. Multe inovații, caracteristici de design și detalii de construcție se găsesc pentru prima dată în acestea, înainte de a fi ulterior adoptate de concurență. James Baroud, cu sediul în Porto (Portugalia), produce astăzi exclusiv modele de corturi de plafon, copertine și accesorii pe acoperiș.

Seria Discovery, Extreme, Space, Evasion și Grand Raid

Încă de la început, James Baroud a dezvoltate produsele sale pentru utilizare off-road. Toate elementele de fixare, balamalele și încuietorile sunt proiectate pentru a rezista mulți ani și mii de kilometri pe pante vibrante fără deteriorare. Nimic nu este subdimensionat aici pentru a reduce costurile de producție în detrimentul clientului. Acest lucru poate fi văzut și în detalii mici, cum ar fi consolele de montare pentru montarea pe traverse. Chiar si cei care își transportă cortul doar pe drum beneficiază de construcția stabilă și rezistentă.

Despre James Baroud

Corturile cu acoperiș dur sunt apreciate în întreaga lume de generații de călători și backpackers, nu doar pentru nivelul lor de înaltă calitate. Este, de asemenea, un partener confortabil, rezistent la condiții climatice extreme, ultra-ușor de utilizat și fabrică în Europa cu materiale 100% europene.

  • Viziune panoramică la 360°. O premieră mondială, astăzi copiată în mare măsură de concurență.
  • Grosimea si densitatea saltelelor ce îți oferă un confort ca acasă.
  • Deschidere automată asistată. Datorită acestui sistem, corturile noastre rigide se deschid în câteva secunde și se închid la fel de repede.
  • Cea mai tehnică și mai calitativă țesătură de pe piață. Impermeabil, respirabil, blackout, cu dublă izolare, fonic și termic.
  • Ventilator solar care neutralizează complet fenomenul de condens.
  • Rezistență excepțională la vânt datorită blocării brațelor sale de mecanism.
  • 5 ani garanție.

Afișez 1 - 12 din 22 de rezultate

  • 1
  • 2